Sieraden Home Sale

Organiseer een gezellige Sieradenhome sale Inloop avond / middag met vriendinnen, buren, familie en vrienden of op het werk, sportclub etc. maak een afspraak dan krijg je aan het begin van de inloop een cadeaubon en een korting* op een sieraad naar keuze.(* de korting hangt af van het verkoopbedrag aan sieraden tijdens de inloop)

De sieraden inloop duurt ongeveer 2 uur. Tijdens de inloop heeft iedereen ruim de tijd om de sieraden te bekijken en te passen. Ik geef geen demonstratie maar ben wel aanwezig voor informatie en advies.

Mocht je een winkel hebben dan kom ik graag naar je toe met mijn sieraden op een afgesproken dag/tijdstip, ook dan krijg je een cadeaubon en de korting nav de verkochte sieraden. Vooraf zal ik dan adverteren op social media dat ik met mijn sieraden in de winkel kom voor een verkoop.

Alle sieraden zijn uit voorraad leverbaar en kunnen direct mee naar huis worden genomen. Mocht je maat niet op voorraad zijn dan kan het sieraad worden besteld. Het sieraad wordt dan op maat voor je gemaakt.