Bestellen & Verzenden

SanSilver is geen webwinkel. Het is wel mogelijk om een sieraad te bestellen door middel van contact met ons op te nemen dit kan per mail.

info@sansilver.nl

of via het contactformulier op de Contact pagina van de website.

Of tel/ WhatsApp 06-29440260

Prijzen zijn excl. verzendkosten.

Aflevering:

Verzending kan alleen bij vooruitbetaling van het sieraad. Bestelde artikelen zullen na ontvangst van de betaling zo spoedig mogelijk worden toegestuurd.

Om de prijs van de sieraden zo laag mogelijk te houden zijn wij genoodzaakt om bij verzending per post verzendkosten in rekening te brengen de verzendkosten zijn € 4,00. Bij deze keuze van verzenden is het risico voor de koper. Voor een aangetekende verzending zijn de verzendkosten € 7,95 voor bestellingen tot € 100,00 en € 5,95 voor een bestelling van boven de € 100,00 bestellingen vanaf  € 250,00 worden gratis verzonden. De sieraden worden verzonden met PostNL. Sieraden gekocht tijdens een actie of aanbieding worden verzonden volgens het normale/aangetekende posttarief.

Het is mogelijk om de sieraden per briefpost of track en trace te verzenden maar dan is de verzending voor risico van de koper.

Controleer bij aflevering of het artikel onbeschadigd en compleet is. Mocht dit niet het geval zijn dan dient de koper dit binnen 24 uur schriftelijk (email) te melden.

Het is ook mogelijk een sieraad af te halen. Afhalen is alleen mogelijk na het maken van een afspraak.

Garantie:          

Sansilver geeft 6 maanden garantie vanaf de datum van aanschaf. De garantie vervalt wanneer er schade is ontstaan door een onjuiste behandeling door eigen toedoen of veroorzaakt door derde.

Geen garantie op kralen armbanden en kettingen.

Om je sieraad mooi te houden de volgende tips:

Poets het sieraad regelmatig op met een zilverdoek.

Mocht het toch vies zijn geworden dan kan je het schoonmaken met een sopje van water en zeep (groene zeep) en droog maken  met een zachte doek.

Vermijd contact met parfum, haarspray, make up en schoonmaakmiddelen, van deze producten kan het zilver zwart worden en kunnen vlekken veroorzaken op de huid en kleding.

Draag het sieraad niet met zwaar werk, sporten, slapen of douchen.

Mocht het sieraad toch zwart of dof zijn geworden dan kan het worden schoongemaakt met zilverpoets. Gebruikt nooit een zilverbadje!

Prijzen:

De op de website vermelde prijzen zijn incl. BTW. De op de website en in reclame vermelde prijzen kunnen zonder voorafgaande aankondiging gewijzigd worden.

Retouren:

Mocht je sieraad niet bevallen, dan heb je het recht om deze binnen 7 dagen om te ruilen indien ongedragen en onbeschadigd. Met uitzondering van speciaal op maat gemaakte sieraden.(Het ruilen van een artikel, geldt als een nieuwe bestelling) Na retour ontvangst van de artikelen zal het aankoopbedrag binnen 14 dagen worden gecrediteerd, met inhouding van de verzendkosten. Bij retourzendingen is SanSilver niet verantwoordelijk voor de zending. De bijkomende kosten voor opnieuw verzenden komen ten laste van de koper.

(oorbellen kunnen niet worden geruild)